Verrassende verhalen, gedichten en andere teksten vanuit een gay perspectief


Forumindex  • Verhalen, gedichten en andere teksten  • Leny Kruis
 
 
 
 

Verrassende verhalen, gedichten en andere teksten vanuit een gay perspectief

Mooi.

Plaats een reactie

Bericht Mooi. door Leny1953 » vrijdag 15 augustus 2014 15:53

Ik keek haar aan en voelde direct een onbestendig gevoel in mijn onderbuik. Was dit liefde of lust, was dit angst of genot? Ik kon het gevoel niet thuisbrengen maar genoot er elke minuut van, dit gevoel had voor mij op dat moment geen naam, alleen dat het heerlijk aanvoelde wanneer ik naar haar keek. Het hoorde niet, mijn man zat naast mij en genoot zichtbaar van alle bekende en onbekende mensen om hem heen, van de vakantiemuziek en wij...wij keken steeds maar stiekem en onverwachts naar elkaar, de ogen als schotels achter de te grote zonnebrillen. Waar die al niet goed voor zijn.

Ook zij keek regelmatig mijn kant uit en ik zag een vage glimlach om haar mond, met haar tong bevochtigde zij haar lippen en ik kreeg het direct al warm wanneer ik dacht: Wat zouden die lippen en die tong toch met mij doen als zij bij en naast mij zat?” Ik mocht niet zo denken, het was niet gepast, niet voor mij als getrouwde vrouw en zeker niet voor mijn man waar ik van hield. Althans dat dacht ik op dat moment, maar toen ik een tafeltje verder het echtpaar ontdekte waar de vrouw mij een bijzondere blik toewierp voordat zij haar grote zonnebril opzette werd ik alleen maar onzekerder in mijn doen en laten. Ik stak een sigaret op en stikte de moord zowat omdat ik helemaal niet rook.
“Wat doe jij nou!’vroeg mijn man verbaasd.

“Ach, zonder erg, vroeger als jong meisje gerookt, ik dacht laat ik het nog eens proberen.”
En vlug nam ik wat slokken water om mijn hoestbuien te bedwingen, wat een rommel is dit zeg. Mijn man keek mij bezorgd aan en knikte alleen wat warrig om daarna weer gezellig met de muziek en de mensen mee te zingen. De vrouw naast mij lachte met een prachtige glimlach naar mij toe en liet haar bril wat zakken. Het zweet stond op mijn bovenlip. Wat mankeerde mij toch? Was ik ineens in op vrouwen? Wat mankeerde mij toch? Zou ik het Marc vertellen?

Die zou met zijn fantasie zeggen: Meid ga er lekker op in en geniet!’ Ja, die zag het al helemaal voor zich omdat hij al eens geopperd had dat het best eens leuk zou zijn om samen naar een parenclub te gaan, of dat ik eens een vriendin uitnodig die in was voor een trio. Het kostte ons drie dagen ontzettende ruzie en onbegrip, omdat ik totaal niet open stond en nog niet sta voor deze dingen. Als een huwelijk goed is, ook op seksueel gebied heb je dit alles toch niet nodig? Ik was nog van de antieke stempeltijd dus hij had me daar toch een miskleun gemaakt. Het is daarna nooit meer ter sprake gekomen, alleen ben ik mijn man minder gaan vertrouwen in het vele overwerk en belde hem ook regelmatig. Iets dat ik vroeger nooit deed. Hij liet het maar zo, wist wel waar de schoen knelde en wilde alleen mijn vertrouwen terugwinnen, zoals hij en ik afgesproken hadden na die drie dagen ruzie. Ondertussen was de vrouw opgestaan, trok haar strakke rok recht en ik zag een paar prachtige benen die mijn benen lieten trillen. Het moest niet gekker worden, ik wist niet wat mij bezielde, deze vrouw die mij volledig in bezit nam en ik kon er niets aan doen.

Ging de beer in mij los? Waren alle frustraties in mijn huwelijk deze uitlaatklep wel waard? Want ineens besefte ik dat ik meer met haar wilde dan alleen het lonken naar elkaar. Zij had ook een man naast haar zitten, maar die gunde haar geen blik waardig. Die kerel was of blind, of hij had haar genoeg gezien in haar leven dat kon natuurlijk ook.
“Loop je even mee?” Fluisterde zij toen zij langs mij liep. Ik kon alleen maar knikken, pakte mijn tas en ik zei tegen Marc: Ik ga even naar het toilet.”
Wij liepen als twee ganzen achter elkaar aan en bereikten de toiletten, grote prachtige marmeren toiletten waar de luxe van afspatten, doch waar ook en toiletjuffrouw netjes met haar schortje voor zat te wachten op de klanten die haar schoteltje wilde vullen voor het schoonmaken van de dozen die men regelmatig bevuilden.
“Hé, Jans ben je er weer meid.” Hoorde ik de toiletjuffrouw zeggen tegen mijn mooie meid.
“Ja, ben weer even in de open lucht, mag van de baas,” lachte zij en wilde mijn hand pakken om een toilet in te trekken.
“Ho, wacht even, kennen jullie elkaar?” vroeg ik verbaasd.
“Ja natuurlijk, denk je anders dat ik toelaat dat zij hier haar amoureuze afspraakjes afwerkt!’
De toon was enigszins verontwaardigd van de toiletjuffrouw, maar de mijne was er een van: "wat heb ik nou aan mijn fiets hangen."
Een toiletjuffrouw als pooier?

“Dus u vind dit goed begrijp ik?” Nog steeds met een verbaasde toon naar de toiletjuffrouw die lachend naar mij opkeek en de mooie dame antwoordde: “Ach, meid die is niets gewend, maar straks wil ze niets anders meer dan een lady!’

Ik voelde mij toch in de zeik genomen, niet zo weinig ook. Dus dit hele spel van verleiden, meelokken en in de wc afwerken was een dagelijkse bezigheid van deze dame die ik zo innemend schoon en lief en mooi vond? Ineens was daar dan ook niets meer van over. Ik was ineens genezen van mijn lesbische gevoelens voor haar die ik dacht te hebben, ze had me gewoon in willen pakken met haar charme en het was bijna gelukt als die toiletjuffrouw daar niet had gezeten. Dan had ik het nog gênant gevonden als wij aan de wip waren gegaan terwijl zij buiten een luisterend oor had om lekker mee te genieten. Wat een afgang was dit zeg. Boos draaide ik mij om en zei nog tegen mijn mooie dame: “Dat jij zoiets durft zeg, schaam je!”
Terug op het terras ging ik zitten met een rood hoofd van schaamte en radeloosheid. Wat was ik een rund zeg. Mijn man keek mij eens opzij aan en zei zacht in mijn oor:
“Zie je nou wel, je had het ook veel eerder moeten doen, volgende keer toch maar een club?”


Weer een verhaaltje uit mijn laatste bundel Erotische Kronkels, te verkrijgen bij Bol.com (klik hier!), andere internetwinkels en bij Schrijverspunt.

Leny1953
Berichten: 20
Geregistreerd: donderdag 19 juni 2014 13:35
Woonplaats: Zwolle
Heeft Bedankt: 3 keer
Ontvangen Bedankjes: 21 keer
 

Plaats een reactie

Terug naar Leny Kruis

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


cron